Uzimajući u obzir cene softvera velikih proizvođača, 2009. godine smo započeli implementaciju koncepta softverskog posredovanja. Prvobitno u Nemačkoj, zatim u Mađarskoj, Slovačkoj, Češkoj i drugim zemljama centralne Evrope.

Na međunarodnoj berzi licenci smo svake godine razmenili na stotine hiljada licenci. Zahvaljujući softverskom posredovanju, kompanijama širom Evrope smo uštedeli milione evra.

Kupovina i prodaja licenci se u celosti sprovode shodno proizvođačkim sporazumima o licenciranju. Naše poslovanje se fokusira prvenstveno na Microsoft licence, Citrix, Adobe, Novell, Oracle i SAP proizvode.

Prenos sadrži kompletan licencni dokument, uključujući naznačenje prvobitnog vlasnika i garanciju legalnosti određenog proizvoda koji naša kompanija izdaje. Kao kupac možete u svakom trenutku dokazati autentičnost vaših kupljenih licenci i legalno ih koristiti za reviziju softvera.

Da li takođe želite da uštedite novac? Kontaktirajte nas i smanjite Vaše IT troškove.

Zašto baš mi?

 • Pomoć pri licenciranju

  Nudimo Vam najjeftiniju strategiju licenciranja i optimizujemo korišćenje Vaših licenci.

 • Posredovanje pri kupoprodaji licenci

  Mi ćemo Vam pomoći da kupite ili prodate licence.

 • Bez administracije

  Za Vas ćemo pripremiti kompletnu dokumentaciju i ugovore. Proces prenosa vlasništva je jednostavan, brz i transparentan.

 • Garancija legalnosti procesa

  Garancija legalnosti procesa U procesu licenciranja vodimo računa o ugovorima sa proizvođačima softvera.

Uštedite do 50% kupovinom softvera sa berze licenci.

Želeli biste da sačuvate Vaše trenutne licence ili ste zadovoljni starijim verzijama softvera? Mi Vam omogućavamo da u ovom trenutku uštedite 30-50% kupovinom softvera sa berze licenci. Takođe možete uštedeti na preobučavanju osoblja, a uzgred zadržati homogeno licencno okruženje.

Tip licence Naziv proizvoda Količina Cena na veliko Suma Momentalna ušteda
Trajna licenca Office 2013 Entrepreneurs 100 komada 200 EUR 20 000 EUR 7 100 EUR
Trajna licenca Office 2013 Entrepreneurs 100 komada 129 EUR 12 900 EUR

Povratite kapital uložen u neupotrebljene licence

Posedujete li softver koji više ne koristite? Razmatrate li prelazak na noviju verziju softvera? Povratite uloženi kapital prodajom neupotrebljenih ili starijih licenci i time ojačajte budžet Vaše firme za izgradnju novog softverskog parka. Znamo da je ovo nužno i rado ćemo Vam pomoći!

Tip licence Naziv neupotrebljenog proizvoda Količina Cena iz 2010. Zbirna cena iz 2010. Cena u 2015. Prodati pomoću LicencePro u 2015./th>
Trajna licenca Office 2010 Pro 100 komada 220 EUR 22 000 EUR 80 EUR 8 000 EUR

Potreban Vam je novi softver ili želite da se otarasite neupotrebljenih licenci?

Kontaktirajte nas